frontRow Skills & Fun

Voetbaltrainer

Vacature - Voetbaltrainer

Maak van je hobby je (bij)baan!

Heb jij de droom om elke dag op het veld te staan? Zie jij het als een mooie kans om samen met een groep enthousiaste collega’s gericht te werken aan de opbouw van je trainerscarrière? Weet jij als geen ander hoe je kinderen op een enthousiaste manier het beste uit zichzelf laat halen? Dan is deze functie absoluut iets voor jou!  

Als voetbaltrainer bij FrontRow kun je voor alle voetbalactiviteiten die wij met onze Skills & Fun tak organiseren worden ingezet. Dar kan zijn bij trainingen van de voetbalschool, voetbaldagen tijdens schoolvakanties en voetbalclinics voor scholen, campings en voetbalverenigingen. Je werkt samen met een team van gemotiveerde en ervaren trainers en we bieden je zo de kans om je verder te ontwikkelen in het trainersvak. Daarnaast heb je de mogelijkheid om door te groeien tot één van onze Sport- & Beweegcoaches die parttime gedurende de werkweek ook 20 uur op het voetbalveld staan als hoofdtrainer of als coördinator bij één van onze partnerclubs. 

Vacature omschrijving

Als voetbaltrainer ben je in staat om zelfstandig voetbaltrainingen te geven en de deelnemers positief te stimuleren en te ontwikkelen als mens en als voetballer. Daarnaast ben je ook in staat om mee te werken in de organisatie van evenementen en activiteiten zoals voetbalclinics en voetbaldagen. Tijdens de voetbaldagen ben je in staat om zelfstandig de gehele dag een groep te begeleiden op en buiten het veld. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van deze dag en dat alle deelnemers een geweldige voetbalbeleving ervaren. 

Gewenste profiel

Herken jij jezelf in het volgende profiel, wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature. Wij zijn namelijk op zoek naar jou!

Wij bieden jou:

Kom jij ons team verstreken?!