frontRow Skills & Fun

Nieuw: Skills academy

Nieuw: Skills Academy voor prestatiespelers

uitdagende en gevarieerde trainingen waarbij de individuele ontwikkeling centraal staat

Een nieuw concept: de Skills Academy. De Skills Academy bestaat uit vier trainingen van 75 minuten onder leiding van gediplomeerde TC2(VC3)/TC3(VC2) trainers die prestatiespelers beter willen maken. Speel jij 1e Klasse of hoger? Dan kun je je hiervoor aanmelden. 

Bij de trainingen van de voetbalverenigingen staat het team centraal, maar bij de Skills Academy is dat niet het geval. Bij onze trainingen staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal en zetten we bewust spelers van 1e- en hoofdklasse niveau bij elkaar om onder hoge weerstand jezelf verder te ontwikkelen.

4 trainingen

De cyclus van de Skills Academy bestaat uit vier trainingen van 75 minuten. Deze cyclus start in juni. Het is niet mogelijk om tussentijds in te stappen.

O8 tot en met O15

De trainingen zijn voor alle O8 tot en met de O15 spelers die 1e Klasse of hoger spelen. Alleen dan kun je aan de Skills Academy deelnemen.

Hoogste niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers die op het hoogste niveau spelen zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek en voetbalervaring.

Kenmerken Skills Academy

- Functionele technische ontwikkeling
- Weerstand op hoogste niveau
- Uitdagende oefenstof
- Persoonlijke aandacht door gekwalificeerde trainers

Helaas zit de Academy met 80 deelnemers momenteel vol. Het kan natuurlijk gebeuren dat deelnemers zich alsnog afmelden. Wil jij op de wachtlijst geplaatst worden om toch nog kans te maken om deel te nemen? Stuur dan een e-mail met de naam van de deelnemer, geboortedatum en de club plus het team naar events@frontrowservices.nl

Praktische informatie over de 

Skills Academy:

De Skills Academy is een vernieuwd concept die in het leven is geroepen voor spelers die op een hoog niveau (1e klasse of hoger) spelen.

De kosten voor 4 trainingen zijn 35,-. De trainingen van de voetbalschool worden aangeboden op vrijdag bij SVI in Zwolle.

Opgeven kan alleen als je 1e klasse of hoger speelt. Speel jij 2e klasse of lager? Dan ben je van harte welkom bij de trainingen van onze voetbalschool op vrijdag bij FC Dalfsen of op zondag bij CSV’28. Klik hier -> Klik hier <- voor meer informatie.

De trainingen vinden plaats op de vrijdagen voor de jongste jeugd om 16:00 uur – 17:15 uur en voor de oudere jeugd om 17:30 uur – 18:45 uur.

Trainingsdata op vrijdag

– 28 juni
– 5 juli
– 12 juli
– 19 juli

Wij dagen iedere speler uit om zichzelf op het hoogste niveau door te willen ontwikkelen.