frontRow Skills & Fun

Skills4Girls

Een voetbalmiddag speciaal voor meiden bij Be Quick'28

Voor alle meiden van 6 t/m 16 jaar organiseren wij Skills4Girls! Een compleet verzorgde voetbalmiddag speciaal voor meiden in deze doelgroep die graag een hele middag willen voetballen. 

Leerzame trainingsvormen en uitdagende spelvormen samen met meiden van jouw eigen leeftijd en voetbalervaring. Deze trainingsvormen staan onder leiding van ervaren enthousiaste (vrouwelijke) trainers. 

Kom jij samen met je vriendinnen, teamgenoten of zusjes voetballen? Dan krijg je een mooie korting! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat kun je verwachten?

 • Een gevarieerd programma van 16:00 uur – 18:30 uur
 • Voor alle meiden van 6 t/m 16 jaar
 • Veel variatie tussen techniek- en spelvormen
 • Begeleiding van ervaren en enthousiaste vrouwelijke trainers
 • Inclusief onbeperkt ranja en vers fruit
 • Groepsindeling op leeftijd en voetbalervaring
 • Kosten:
  – €10,- voor één deelnemer
  – €17,50 voor twee deelnemers
  – €22,50,- voor drie deelnemers

De inschrijving is gesloten omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Wil jij op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een e-mail met je naam en leeftijd naar events@frontrowservices.nl 

Inschrijvenat

No FAQ found!

Motiveren

Kenmerkend voor onze aanpak is dat onze trainers de spelers, op een pakkende en energieke manier, continu helpen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om door te gaan.

Positiviteit

We verwachten van onze trainers dat ze op een positieve manier de spelers begeleiden tijdens de oefenvormen en actief oefenvormen voordoen. De nadruk ligt altijd op wat goed gaat.

Ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de spelers, naast plezierbeleving, veel van de trainers kunnen leren. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste en ervaren trainersstaf.

Eigen niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek en fysieke facetten.