frontRow Skills & Fun

Skills Voetbaldagen

Welkom bij de Skills Voetbaldagen

Compleet verzorgde voetbaldagen tijdens iedere schoolvakantie!

Iedere schoolvakantie organiseren wij laagdrempelige en betaalbare voetbaldagen voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar. Compleet verzorgd met onbeperkt ranja, gezonde tussendoortjes en een uitgebreide lunch. 

In de ochtend leerzame techniektrainingen en na de lunch een gevarieerd programma tussen Champions League wedstrijden en uitdagende onderdelen in het Voetbal & Fun programma. 

Wil jij in de schoolvakantie het liefste een hele dag voetballen met jouw vriendjes en vriendinnetjes? Dan ben je bij Skills aan het juiste adres!

De eerst volgende edities

Maandag 23 oktober @ vv SVI - Dinsdag 24 oktober @ CSV'28 - Woensdag 25 oktober @ vv Berkum - 26 & 27 oktober @ WHC

Wat kan je verwachten bij de Skills Voetbaldagen?

Onze voetbaldagen staan onder leiding van de voor jullie bekende, ervaren en enthousiaste trainers. Veiligheid en plezier staan voorop tijdens de voetbaldagen. Je gaat de hele dag aan de slag in een groep met leeftijdsgenoten met dezelfde voetbalervaring. 

Motiveren

Kenmerkend voor onze aanpak is dat onze trainers de spelers, op een pakkende en energieke manier, continu helpen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om door te gaan.

Positiviteit

We verwachten van onze trainers dat ze op een positieve manier de spelers begeleiden tijdens de oefenvormen en actief oefenvormen voordoen. De nadruk ligt altijd op wat goed gaat.

Ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de spelers, naast plezierbeleving, veel van de trainers kunnen leren. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste en ervaren trainersstaf.

Eigen niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek en fysieke facetten.

Mascotte Binkie

Onze mascotte Binkie is elke dag aanwezig om de deelnemers vrolijk te begroeten, een potje te voetballen met ze en aan het einde van de dag iedereen uit te zwaaien.

Sfeer en Beleving

De SkillsVoetbaldagen zijn een feest voor jong en oud. Het is mooi om te zien dat ouders, opa's en oma's en broertjes en zusjes de deelnemers komen aanmoedigen.

Spelen voor winst

Op de Skills Voetbaldagen speel je voor mooie prijzen tijdens de Champions League. Doordat we teams zorgvuldig samenstellen, maakt iedereen kans op de winst!

Leuke side events

Naast de uitdagende trainingen en wedstrijden, kunnen deelnemers genieten van leuke activiteiten zoals de stormbanen, panna kooi, bingo en een voetbalquiz.

FAQ

De Skills Voetbaldagen zijn voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar.

Nee hoor, iedereen is welkom! De groepen worden gemaakt op basis van leeftijd en voetbalervaring.

Nee hoor! Uiteraard ben je welkom om te komen kijken, maar wij zorgen goed voor de deelnemers gedurende de hele dag. Tijdens hun verblijf staan zij onder begeleiding van een ervaren trainersstaf.

Niet altijd. Tijdens de Voetbaldagen in de zomervakantie zit er een compleet tenue (shirt, short en sokken) bij inbegrepen. Tijdens de ‘kleinere’ vakanties gedurende het jaar is het mogelijk om een los shirt te bestellen en is een tenue niet verplicht.

Als je bij de inschrijving de namen van vriendjes, vriendinnetjes, teamgenoten of familieleden vermeld, dan zorgen wij ervoor dat zij bij elkaar in de groep worden ingedeeld. 

Hierbij is het wel belangrijk dat ze ongeveer even oud zijn. Bij een leeftijdsverschil van meer dan 3 jaar is het niet altijd mogelijk. 

Dit is de kop