frontRow Skills & Fun

VoetbalSkills

Wij laten jeugd op een veilige manier genieten
van voetbal!

Al 7 jaar organiseren wij betaalbare en laagdrempelige voetbalactiviteiten op het moment dat kinderen niet op school zitten. Voor kinderen die extra trainingen willen volgen, of willen genieten van voetbal tijdens hun schoolvakantie of een echt voetbalfeestje voor de echte voetballiefhebber en zijn of haar vriendjes. 

Waarvoor kun je terecht bij VoetbalSkills? Check hieronder ons aanbod van het VoetbalSkills label.

Voetbaltraining

Wil jij extra trainingen volgen om jezelf als voetballer te ontwikkelen? Kies voor onze voetbalschool of privétrainingen.

Voetbaldagen

Doe jij niets liever dan voetballen? Dan zijn onze voetbaldagen echt iets voor jou! Iedere schoolvakantie organiseren wij diverse voetbaldagen in de regio.

Voetbalfeestjes

Ben jij een echte voetballiefhebber en ben jij binnenkort jarig? Wij organiseren voor jou en jouw vrienden een echt voetbalfeestje!

Voetbalclinics

Onze ervaren sport- en beweegcoaches zijn gespecialiseerd in het geven van uitdagende, energieke en teambuilding voetbal clinics.

Wat mag je verwachten bij de activiteiten en evenementen van VoetbalSkills?

Bij alle activiteiten en evenementen van VoetbalSkills staat alles in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, met ervaren trainers en begeleiders. Die de nadruk juist leggen op wat er goed gaat en die jou positief stimuleren om door te gaan. 

Mascotte Binkie

Onze mascotte Binkie is elke dag aanwezig om de deelnemers vrolijk te begroeten, een potje te voetballen met ze en aan het einde van de dag iedereen uit te zwaaien.

Sfeer en Beleving

De Arne Slot Voetbaldagen zijn een feest voor jong en oud. Het is mooi om te zien dat ouders, opa's en oma's en broertjes en zusjes de deelnemers komen aanmoedigen.

Spelen voor winst

Op de Arne Slot Voetbaldagen speel je voor mooie prijzen tijdens de Champions League. Doordat we teams zorgvuldig samenstellen, maakt iedereen kans op de winst!

Leuke side events

Naast de uitdagende trainingen en wedstrijden, kunnen deelnemers genieten van leuke activiteiten zoals de stormbanen, panna kooi, bingo en een voetbalquiz.