frontRow Skills & Fun

Trainingen

Groepstrainingen en privétrainingen

Leerzame trainingen waarbij de individuele techniek centraal staat

Bij de trainingen van de voetbalvereniging staat het team centraal, bij ons niet. Bij de trainingen van VoetbalSkills staat de individuele ontwikkeling van de speler centraal. Door de groepen klein te houden en alle oefeningen met bal te doen is er een snel resultaat zichtbaar. Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de basistechniek van jou als voetballer. Onderwerpen waar wij ons op richten zijn kappen en draaien, snel voetenwerk, balbehandeling, passen en trappen en aan- en meenemen.

Deze trainingen worden aangeboden in groepsvorm of individueel als privétraining.

Positiviteit

We verwachten van onze trainers dat ze op een positieve manier de spelers begeleiden tijdens de oefenvormen en actief oefenvormen voordoen. De nadruk ligt altijd op wat goed gaat.

Motiveren

Kenmerkend voor onze aanpak is dat onze trainers de spelers, op een pakkende en energieke manier, continu helpen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om door te gaan.

Ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de spelers, naast plezierbeleving, veel van de trainers kunnen leren. Wij werken met een enthousiaste en ervaren trainersstaf, aangevuld met jonge trainers talenten.

Eigen niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek, fysieke facetten en voetbal ervaring.

FAQ

De voetbalschool is voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar. De privétraining is voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar.

Nee hoor, iedereen is welkom! De groepen worden gemaakt op basis van leeftijd en voetbalervaring.

Ja hoor! Je kunt gebruik maken van één gratis proeftraining. Deze is verblijvend en kosteloos en daarna kunnen jullie beslissen of je wilt doorgaan met de trainingen.

Ja het tenue is verplicht. Wij willen graag uniformiteit en professionaliteit uitstralen tijdens de trainingen van de voetbalschool.

Het tenue is voor privé trainingen niet verplicht maar wel mogelijk.

Als je bij de inschrijving de namen van vriendjes, vriendinnetjes, teamgenoten of familieleden vermeld, dan zorgen wij ervoor dat zij bij elkaar in de groep worden ingedeeld. 

Hierbij is het wel belangrijk dat ze ongeveer even oud zijn. Bij een leeftijdsverschil van meer dan 3 jaar is het niet altijd mogelijk. 

Dit is de kop

Zomer aanbieding - privétraining

Betaal nu geen €39,50 maar slechts €32,50 per training. Deze actie is geldig van 1 juni t/m 1 september.