frontRow Skills & Fun

Overige sporten

Welkom bij FrontRow Skills & Fun

De grootste sport BSO van de regio Zwolle

Al 8 jaar organiseren wij betaalbare en laagdrempelige voetbalactiviteiten op het moment dat kinderen niet op school zitten. Vanaf dit jaar doen we méér dan alleen voetbal! Ben je een sportliefhebber en heb jij ook interesse in basketbal, volleybal, hockey, tennis, padel of korfbal? Dan kun je ook bij ons terecht voor evenementen en kinderfeestjes.

 

 Voor kinderen die extra trainingen willen volgen, of willen genieten van hun sport tijdens hun schoolvakantie of een echt sporteestje voor de echte sportliefhebber en zijn of haar vriendjes. 

Waarvoor kun je terecht bij FrontRow Skills & Fun? Check hieronder ons aanbod van het overige sportaanbod.

Korfbal

Ben jij gek op korfbal en wil jij een echt korfbal kinderfeestje of meerdere dagen korfballen in de vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Volleybal

Doe jij niets liever dan volleyballen? Kom dan naar onze Volleybal & Fun ochtenden in de schoolvakantie of vier jouw volleybal kinderfeestje!

Basketbal

Ben jij een echte basketballiefhebber en ben jij binnenkort jarig? Wij organiseren voor jou en jouw vrienden een echt basketbal kinderfeestje!

Tennis / padel

Ben jij fan van raketsporten? Kom dan naar de Sport & Fun ochtenden of kom bij ons jouw tennis of padel kinderfeestje vieren!

Wat mag je verwachten bij de activiteiten en evenementen van Skills & Fun?

Bij alle activiteiten en evenementen van Skills & Fun staat alles in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, met ervaren trainers en begeleiders. Die de nadruk juist leggen op wat er goed gaat en die jou positief stimuleren om door te gaan.