frontRow Skills & Fun

Voetbal & Fun @ MSC Meppel

Een hele ochtend voetballen met iedereen die niet op vakantie is!

Wil jij deze zomervakantie blijven voetballen? Kom dan op woensdagochtend 31 juli en/of 21 augustus naar de Voetbal & Fun bij MSC in Meppel. Wij gaan daar de hele ochtend voetballen met iedereen die niet op vakantie is.

Leerzame trainingsvormen en uitdagende spelvormen samen met andere deelnemers van jouw eigen leeftijd en voetbalervaring. Deze trainingsvormen staan onder leiding van ervaren enthousiaste trainers. 

Speciaal voor leden van MSC Meppel hebben we een hele mooie korting. Normaal gesproken zijn de kosten 15 euro per deelnemer, maar ben je lid van MSC Meppel dan mag je kosteloos deelnemen. Wil je deelnemen aan deze ochtend? Aanmelden via onderstaand formulier is verplicht. 

Wat kun je verwachten?

  • Een gevarieerd programma van 09:30 uur – 12:00 uur
  • Voor alle jongens en meiden van 6 t/m 14 jaar
  • Veel variatie tussen techniek- en spelvormen
  • Begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers
  • Inclusief onbeperkt ranja en vers fruit
  • Groepsindeling op leeftijd en voetbalervaring

Inschrijvenat

No FAQ found!

Motiveren

Kenmerkend voor onze aanpak is dat onze trainers de spelers, op een pakkende en energieke manier, continu helpen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om door te gaan.

Positiviteit

We verwachten van onze trainers dat ze op een positieve manier de spelers begeleiden tijdens de oefenvormen en actief oefenvormen voordoen. De nadruk ligt altijd op wat goed gaat.

Ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de spelers, naast plezierbeleving, veel van de trainers kunnen leren. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste en ervaren trainersstaf.

Eigen niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek en fysieke facetten.