Jordan Poeste: de volgende waardevolle aanwinst voor Frontrow Skills & Fun

 Jordan Poeste: de volgende waardevolle aanwinst voor Frontrow Skills & Fun

Frontrow Skills & Fun is verheugd om de nieuwste aanwinst, Jordan Poeste, aan te kondigen. Met trots verwelkomen we Jordan in ons team, waar hij zijn passie voor voetbal en talentontwikkeling zal inzetten om een positieve impact te hebben op andere jeugdtrainers en organisaties.

Als mede-eigenaar van Frontrow Skills & Fun, deelt Matthias Odding zijn enthousiasme over de komst van Jordan: “Ik ben heel tevreden met de bak aan ervaring en kennis die Jordan met zich meebrengt. Het zal ons zeker een stap vooruit helpen.”

Jordan Poeste, een ervaren voetbaltrainer die het grootste deel van zijn carrière actief was bij HZVV, heeft zijn passie voor voetbal nu omgezet in een professionele kans bij Frontrow Skills & Fun. Over zijn nieuwe uitdaging zegt Jordan: “Ik ben erg blij met de kans om voor Frontrow Skills & Fun aan de slag te mogen gaan en van mijn passie nu mijn werk te maken. Ik kijk erg uit om mijn voetbalkennis en passie over te brengen op andere jeugdtrainers en organisaties om samen een bijdrage te leveren aan talentontwikkeling.”

Gedurende zijn jaren als voetbaltrainer bij HZVV heeft Jordan verschillende jeugdteams, waaronder JO17-1 en JO19-1, met succes gecoacht en beleidsmatige rollen vervuld, zoals hoofdjeugdopleiding bij de club uit Hoogeveen. Zijn uitgebreide ervaring en vaardigheden maken hem een waardevolle aanwinst voor Frontrow Skills & Fun.

Het motto van Jordan “Hard work beats talent if talent doesn’t work hard” weerspiegelt zijn vastberadenheid en inzet om het beste uit zichzelf en anderen te halen.We zijn ervan overtuigd dat Jordan Poeste een positieve bijdrage zal leveren aan de groei en ontwikkeling van Frontrow Skills & Fun. Zijn passie voor voetbal en talentontwikkeling zal helpen om verdere groei van jonge talenten te stimuleren.

Sportieve activiteit
Wil je Jordan als Sport & Beweegcoach leren kennen of heb je de wens om je medewerkers op een leuke manier in beweging te krijgen? Wij organiseren diverse leuke sport clinics en activiteiten voor het bedrijfsleven, onderwijs en sportverenigingen. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden door te spreken.

In contact komen met Jordan? Dat kan door een e-mail te sturen naar jordan@skillsenfun.nl of bel ons gerust op 038-2022175.

Leave a Reply