Blogs

IMG_5076

FrontRow versterkt het kernteam!

Iets meer dan een jaar geleden hebben wij met veel enthousiasme de komst van Eusebio Paol aangekondigd. Eusebio startte als Regiomanager Twente, waarbij Eusebio mocht pionieren in het Twentse landschap. Dit resulteerde als snel tot een mooie samenwerking met Sparta Enschede en diverse aansprekende voetbalactiviteiten in Twente. Nu de basis voor verdere groei in Twente is gelegd, is het tijd voor een volgende stap in de ontwikkeling van FrontRow en Eusebio.

We hebben het contract met Eusebio opengebroken en verlengd, zoals dit gebruikelijk is voor voetbalclubs en nu dus ook voor FrontRow. Daarbij verandert de rol van Eusebio, hij zal als Manager Voetbalzaken per direct verantwoordelijk zijn voor de gehele voetbaltak van FrontRow. Daarbij geeft Eusebio leiding aan het kernteam van sportprofessionals binnen FrontRow Skills & Fun. 

Eusebio over de contractverlenging: “Ik ben trots en blij dat mijn contract is opengebroken en verlengd. Hierdoor kan ik mijn passie voor voetbal nog steeds dagelijks inzetten in mijn werkzaamheden. Er is niets mooier dan fulltime met voetbal bezig zijn en het is extra leuk om dit te kunnen doen bij FrontRow. De ambities van FrontRow, de norme groei die we doormaken en de cultuur van het bedrijf, maakt dat ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga. Daarnbij geeft het me enorm veel voldoening om ons kernteam te mogen leiden, zodat we samen onze diensten kunnen verbeteren en uitbreiden.

Ik kijk dan ook met veel enthousiasme uit naar de komende jaren, waarin we jong en oud willen motiveren en inspireren met sport!”

Matthias Odding: “De nieuwe rol van Eusebio is een mooie, logische en tegelijk ook spannende volgende stap voor ons als organisatie. Onze voetbaltak is voortgekomen uit de “Voetbalschool” die ik in 2015 zelfstandig en deels vanuit hobby ben gestart. In negen jaar tijd is dit initiatief uitgegroeid van een hobby naar een stabiele organisatie met een groot kernteam (van sportprofessionals) die fulltime en dagelijks met de organisatie en begeleiding van sportactiviteiten bezig zijn. Bij groei hoort ook een nog duidelijkere structuur en afbakening van verantwoordelijkheden. Door Eusebio te promoveren naar de rol van Manager Voetbalzaken, krijg ik meer tijd en ruimte om FrontRow Skills & Fun nog duidelijker te positioneren en vermarkten als de partner voor alle sport en beweegactiviteiten voor o.a. bedrijven, instellingen, gemeenten, sportbedrijven, clubs en particulieren.”

Wij wensen Eusebio natuurlijk veel succes met zijn nieuwe rol binnen FrontRow! 

Share this post