Blogs

WhatsApp Image 2024-04-16 at 19.47.02

FrontRow verlengt samenwerking met Be Quick’28 met twee jaar

Wij kondigen met trots de verlenging van de samenwerking met Be Quick’28 aan. De samenwerking, die al meerdere jaren succesvol is gebleken, wordt met twee jaar verlengd. Dit betekent dat wij verantwoordelijk blijven voor de uitvoering van de trainingen, de aangeboden oefenstof, het bewaken van de leerlijnen en voor het opleiden/ begeleiden van trainers binnen de gehele onderbouw van Be Quick’28. 

Be Quick JO8-1 in actie. Fotografie: Korinne Fotografie

Voorzitter van Be Quick’28 over de samenwerking met FrontRow Skills & Fun: “Sinds de samenwerking met FrontRow Skills & Fun en de oprichting van een voetbalschool commissie binnen Be Quick’28, zien we de instroom van nieuwe jeugdleden significant groeien. Dit ondanks dat het voetbalaanbod in Zwolle groot is en ook andere sport aanbieders niet stil zitten. Door deze samenwerking hebben we aangetoond dat we meebewegen met de wensen van (potentiële nieuwe) leden en hebben we de continuïteit en kwaliteit van de voetbalschool gewaarborgd. Een uitstekende ontwikkeling, waardoor we als Be Quick’28 dan ook met volle overtuiging doorgaan op de ingeslagen weg.”

De Voetbaldagen bij Be Quick’28

Ook Matthias Odding (Oprichter/ eigenaar FrontRow Skills & Fun) is enthousiast over de voortzetting van de samenwerking. ” Deze samenwerking is volgens mij een logisch gevolg van de ontwikkelingen die zichtbaar zijn in het verenigingslandschap. Het wordt voor clubs steeds moeilijker om kwalitatief goede trainers te vinden voor de onderbouw. Vanuit onze ervaring en de beschikking over een grote trainerspool, kunnen we inspelen op deze ontwikkeling en helpen we clubs met onze kennis en kunde.”

Wij bedanken Be Quick’28 voor het vertrouwen en de prettige samenwerking! Op naar een sportieve en succesvolle toekomst. 

Share this post