Blogs

WhatsApp-Image-2024-03-04-at-09.13.53

FrontRow start partnership met Landstede Hammers

Wij kondigen met trots het partnership met Landstede Hammers aan. FrontRow is onder de naam van Skills al bijna tien jaar een toonaangevende naam en de grootste aanbieder van extra voetbalactiviteiten en evenementen in de regio Zwolle. Met de start van dit Partnership wordt FrontRow Skills & Fun verantwoordelijk voor de Camps & Clinics van Landstede Hammers.

Hajo Bijleveld, Bestuurslid Landstede Hammers, is erg enthousiast over de mogelijkheden van dit partnership: “De afgelopen jaren zijn wij gestart met het organiseren van onze eigen camps & clinics en dit sloeg erg goed aan bij de doelgroep. Een geweldige manier om de jeugd in beweging te brengen en in contact te laten komen met Landstede Hammers. Maar de organisatie van deze camps & clinics vroeg erg veel van onze eigen organisatie. We kennen Jakko Slot en Matthias Odding al jaren als onze marketing- en salespartner FrontRow. We kennen ook hun kwaliteiten en ervaring met Skills & Fun op het gebied van voetbal. Logisch om met deze partij in gesprek te gaan. Wij zijn erg blij dat we met FrontRow een partner hebben gevonden die consistentie en kwaliteit kan bieden en ons op dit vlak kan ontzorgen. De Camps & Clinics blijven van een gewenst hoog niveau en het zorgt ervoor dat onze eigen organisatie de focus kan leggen op de wedstrijdorganisatie van Landstede Hammers”.

Matthias Odding en Hajo Bijleveld ondertekenen de overeenkomst rondom een thuiswedstrijd van Landstede Hammers in het Landstede Sportcentrum.

Matthias Odding, oprichter en mede-eigenaar FrontRow Skills & Fun, is net zo enthousiast over de kansen van deze samenwerking: “Dit wordt onze eerste stap buiten de voetbal, maar basketbal was een logische eerste nieuwe sport naast ons voetbalaanbod. Ik ben zelf drie jaar lang in een commerciële rol werkzaam geweest bij Landstede Hammers, dus het basketbal is mij niet vreemd. Wij zijn ontzettend blij met het vertrouwen en trots dat wij de kans krijgen om de Camps & Clinics voor Landstede Hammers te gaan verzorgen. De naam van een professionele sportclub brengt extra verantwoordelijkheden en eisen met zich mee en dat is een goede volgende stap voor onze organisatie. Wij kijken er naar uit om naast de voetballers ook de basketballende jeugd hier in de regio kennis te laten maken met de beleving van onze sportkampen.”

Namens Landstede Hammers gaan wij als FrontRow iedere schoolvakantie Landstede Hammers Camps organiseren in het Landstede Sportcentrum en in de regio. Volledig verzorgde dagen met een gevarieerd programma met leerzame trainingen en leuke basketbal gerelateerde side-events. Wij gaan ervoor zorgen dat de deelnemers de echte Landstede Hammers experience krijgen zodat we beleven hoe het is om een echte Hammer te zijn.

Check het actuele basketbal aanbod op https://landstedehammers.nl/clinics/

Share this post