Bevestiging inschrijving

Bedankt voor de inschrijving

Wij hebben de inschrijving in goede orde ontvangen! Betaal hier veilig en snel via iDeal.

Er is een kopie van de inschrijving naar jullie inbox verstuurd. 

Let op: De inschrijving is pas definitief als de betaling is voldaan! De betaling kan hieronder via iDeal of handmatig voldaan worden. 

Betaal veilig en snel via iDeal

Aanvullende informatie

Totaal: € -

Je kunt het bedrag ook handmatig overmaken:
IBAN nummer: NL36 INGB 0006 8830 74
t.n.v. FrontRow Skills en Fun
Omschrijving: Sport&Fun Wezep + naam speler(s) (voor- en achternaam)

Meer informatie
De deelnemers zijn welkom om zich aan te melden bij WTP vanaf 09.15 uur en dienen zich uiterlijk voor 09.30 uur te melden bij de ingang het sportpark van WTP.

Wij bieden onbeperkt ranja en een verantwoord tussendoortje aan. Maar het is altijd verstandig om een flesje drinken mee te nemen. Schoenen ZONDER zwarte zool zijn verplicht in de zaal. Neem dus twee paar schoenen mee, één paar voor binnen en een paar voor de buitensporten.

Mocht je op dit moment vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op tijdens kantooruren via 038-202 21 75 of door een e-mail te sturen naar events@frontrowservices.nl 

Check hier onze volgende events

FrontRow Skills & Fun

Onze kernwaarden

Veiligheid

Onze trainers begeleiden de deelnemers op een positieve manier waarbij de nadruk ligt op wat er goed gaat. Sporten moet leuk zijn en wij garanderen een veilige omgeving voor iedereen.

Plezier

Wij geloven dat samen sporten je op speelse wijze leert om te gaan met winnen, verliezen, samenwerken, fouten maken en je plek binnen een groep te vinden.

Sfeer en beleving

Onze activiteiten zijn een feest voor jong en oud. sporten is een beleving en wij maken er altijd een Feestje van. Van onze grote muziekboxen tot onze mascotte Binkie, sporten is een feest

sporten bij FrontRow Skills & Fun is een feest voor jong en oud

EeT. SLaaP. SPORT. Geniet.

Zet vandaag nog je eerste stap naar een echte beleving

Geniet van het moment