frontRow Skills & Fun

BasketbalSkills

Welkom bij BasketbalSkills

De grootste sport BSO van de regio Zwolle

Al 8,5 jaar organiseren wij betaalbare en laagdrempelige voetbalactiviteiten op het moment dat kinderen niet op school zitten. Maar dat willen we nu ook voor alle basketballiefhebbers doen. Voor kinderen die extra trainingen willen volgen, of willen genieten van basketbal tijdens hun schoolvakantie of een echt basketbalfeestje voor de echte basketballiefhebber en zijn of haar vriendjes. 

Waarvoor kun je terecht bij BasketbalSkills? Check hieronder ons aanbod van het BasketbalSkills label.

Basketbaltraining

Wil jij extra trainingen volgen om jezelf als basketballer te ontwikkelen? Kies voor onze basketbalschool of privétrainingen.

Basketbaldagen

Doe jij niets liever dan basketballen? Dan zijn onze basketbaldagen echt iets voor jou! Iedere schoolvakantie organiseren wij diverse basketbaldagen in de regio.

Basketbalfeestjes

Ben jij een echte basketballiefhebber en ben jij binnenkort jarig? Wij organiseren voor jou en jouw vrienden een echt basketbalfeestje!

Basketbalclinics

Onze ervaren sport- en beweegcoaches zijn gespecialiseerd in het geven van uitdagende, energieke en teambuilding Basketbal clinics.

Wat mag je verwachten bij de activiteiten en evenementen van basketbalSkills?

Bij alle activiteiten en evenementen van BasketbalSkills staat alles in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, met ervaren trainers en begeleiders. Die de nadruk juist leggen op wat er goed gaat en die jou positief stimuleren om door te gaan.