frontRow Skills & Fun

Arne Slot Voetbaldagen

Welkom bij de Arne Slot Voetbaldagen

Voetballen in een echte stadion beleving!

Sinds enkele jaren organiseren wij de Arne Slot Voetbaldagen op diverse locaties in Oost Nederland. Onze voetbaldagen zijn een garantie op vreugde, ontwikkeling en plezier voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Als naamgever is Arne Slot nauw betrokken bij de organisatie van zijn voetbaldagen. Dit blijkt ook uit het gegeven dat Arne met enige regelmaat ook zelf aanwezig is geweest op de Arne Slot Voetbaldagen.

Wat mag je verwachten op de Arne Slot Voetbaldagen?

Op de Arne Slot Voetbaldagen staat alles in het teken van plezier, beleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, met ervaren trainers en begeleiders. Naast vele leuke voetbaloefenvormen en partijspellen, zorgen we ook voor afwisseling met een leuke voetbalquiz, een bingo, uitrazen op de stormbaan en vele andere leuke spelactiviteiten.

Motiveren

Kenmerkend voor onze aanpak is dat onze trainers de spelers, op een pakkende en energieke manier, continu helpen, stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om door te gaan.

Positiviteit

We verwachten van onze trainers dat ze op een positieve manier de spelers begeleiden tijdens de oefenvormen en actief oefenvormen voordoen. De nadruk ligt altijd op wat goed gaat.

Ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de spelers, naast plezierbeleving, veel van de trainers kunnen leren. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste en ervaren trainersstaf.

Eigen niveau

Wij kiezen ervoor om de spelers zoveel mogelijk te laten trainen met spelers van hun eigen niveau. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, techniek en fysieke facetten.

Mascotte Binkie

Onze mascotte Binkie is elke dag aanwezig om de deelnemers vrolijk te begroeten, een potje te voetballen met ze en aan het einde van de dag iedereen uit te zwaaien.

Sfeer en Beleving

De Arne Slot Voetbaldagen zijn een feest voor jong en oud. Het is mooi om te zien dat ouders, opa's en oma's en broertjes en zusjes de deelnemers komen aanmoedigen.

Spelen voor winst

Op de Arne Slot Voetbaldagen speel je voor mooie prijzen tijdens de Champions League. Doordat we teams zorgvuldig samenstellen, maakt iedereen kans op de winst!

Leuke side events

Naast de uitdagende trainingen en wedstrijden, kunnen deelnemers genieten van leuke activiteiten zoals de stormbanen, panna kooi, bingo en een voetbalquiz.

FAQ

De Arne Slot Voetbaldagen zijn voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar.

Nee hoor, iedereen is welkom! De groepen worden gemaakt op basis van leeftijd en voetbalervaring.

Nee hoor! Uiteraard ben je welkom om te komen kijken, maar wij zorgen goed voor de deelnemers gedurende de hele dag. Tijdens hun verblijf staan zij onder begeleiding van een ervaren trainersstaf.

Ja! Wij willen graag uniformiteit en professionaliteit uitdragen. Daarom is het belangrijk dat iedereen hetzelfde tenue draagt.

Arne Slot probeert iedere editie langs te komen als zijn agenda dit toe laat. Maar dit kan niet gegarandeerd worden.